Friday, September 30, 2011

Maybe Mike

Herasin pari tuntia sitten eli klo 12. Eilisiltaiset kemut onnistui loistavasti. Meita oli ehka noin 15 eli kaikille riitti istumapaikka. Suurin osa vieraista oli tuttuja, mutta tapasin myos muutaman uuden kasvon. Se juttu mika ihmisen aivoissa yhdistaa nimen ja kasvot, mulla ei ole sita. (Katja: taa on nyt se valikoiva kuulo, jonka kanssa me Suomessakin painitaan. Oliko sulla nimien kans ongelmia Thaikuissa?) Allison kyselee aina tapasinko uusia ihmisia ja mahan tapaan joka paiva, joten yritan olla skarppina nimien suhteen. Viikko sitten tapasin luennolla Miken. En kuitenkaan ollut aivan varma nimesta, joten kerroin Allisonille, etta tapasin Maybe Miken. Me tehtiin ryhmatyota ja kysyin viela toistamiseen Miken nimea, jotta varmasti muistaisin. Mutta ei. Seuraavalla luennolla skarppasin nimen huudon kohdalla ja tadaa, olin oikeassa, Mike. Kotona Allison kysyi, tapasinko Maybe Mikea ja mina totesin, etta tapasin Definitely Miken. Haahaaaaaa. Taa vitsi toimi paremmin luonnossa. Anteeksi.

Meidan kemut tarkoittaa, etta me kutsutaan vain harvat ja valitut ja sit me seurustellaan toistemme kanssa sivistyneesti. Porukka oli jalleen kerran saksalaisvoittoista, mutta mukaan mahtui myos nelja amerikkalaista, yksi itavaltalainen ja yksi suomalainen. Kutsuin toisen suomalaisen tyton Iidan, mutta han oli kipea. Suurin osa porukasta lahti kotiin kahden maissa, koska perjantai on koulupaiva. Mina, Allison ja Tobi jatkoimme jutustelua aamu kuuteen asti. Mita me teimme kahden ja kuuden valilla? Mina opetin joogaa ja naytin outoja asentoja, joihin mun kroppa taipuu. Tobi lauloi Sealin Kiss from a rosen ja Allison opetti amerikkalaista englantia. Sit juteltiin oudoista asioista ja naposteltiin kaikkea mita kaapista loytyi. Ja tietenkin naurettiin itsemme kipeaksi.

Tanaan menen katsomaan On the Rocksia campukselle (tasta lisaa alla), kv-opiskelijoiden tapaamiseen ja kuuden maissa pelaamaan tai reenaamaan Reciin. Allisonin aiti tulee viikon lopuksi tanne ja odotan kovasti hanen tapaamistaan. Huomenna menen Crater Lakelle Daven, Lindan ja muutaman vaihtarin kanssa. Illalla on Kristinan kamppiksen synttarit, mut en ole varma menenko. Koti-ilta kuulostaa paljon houkuttelevammalta. Sunnuntai on viela auki, mutta laksyja ainakin riittaa koko paivaksi. Nyt aion siivota vahan. Mulle kavi sellanen pieni moka(t), etta huuhtelin pikkuporkkanoita ja tiputin ensin yhden tiskialtaan pohjalle. Se solahti suoraan putkistoon, koska altaan pohjalla ei ole sita pyoreaa reikasta juttua. Sit ma jatkoin huuhtelua, ja pudotin toisen. Ja sekin vaan solahti sinne viemariin. Ja sit kolmas. Neljannen porkkanan solahtaessa putkistoon totesin, etta nyt on aika lopettaa huuhtelu. O-ou. Jos viemari menee tukkoon, kiva selittaa miksi putki on taynna porkkanoita. Nice. Mukavaa viikonloppua ihunat!

On the Rocks on 1999 perustettu Oregonin yliopiston a cappella yhtye. He harjoittelee/esiintyy ilmaiseksi Campuksella joka pe klo 16. He on aivan mahtavia! Katsokaa taa linkki: http://www.youtube.com/watch?v=XUWfL32S5PA. :D Se on niin hauska!

No comments:

Post a Comment