Friday, September 16, 2011

Svenska tjejer osv


Aamulla oli pakollinen orientaatio vaihto-opiskelijoille (lue ilmaista aamupalaa). Nomnom. Taman jalkeen lyottaydyin yhteen kahden ruotsalaisen tyton kanssa. Kavimme tutustumassa opiskelijoiden liikuntakeskukseen Reciin. Siella on kaikki mahdollinen: juoksumatot, krossarit, pyorat, punttisali tai oikeastaan punttihalli, uima-allas, erilaisia monitoimisaleja, sisajuoksurata, kiipeilyseina ja valinevuokrauspalvelu. Saan joka kerta pyyhkeen lainaan veloituksetta. Mahtavaa! Immuniteettiasiat ovat myoskin kunnossa eli voin rekisteroitya kursseille maanantaina.

Hengailin ruotsalaisten ja saksalaisten kanssa hela dagen. Ja yksi itavaltalainen myos. Illalla menimme syomaan porukalla. Yritimme jatkaa iltaa baarissa, mutta kaikilla ei ollut passia mukana, joten ei onnistunut. Ruotsalaiset tytot saattoivat minut kotiin klo 21. Ollaan me vaihtarit niin hurjaa porukkaa. :) Huomenna ohjelmassa on Saturday market med svenska tjejer ja jalkapallopeli Ducks - Missouri state. Viime pelissa oli noin 57 000 katsojaa. Vertailun vuoksi Ratina vetaa noin 17 000 katsojaa. Eugenessa on noin 150 000 asukasta, joista yli 20 000 on opiskelijoita. Huomista odotellessa. Mulla on keltainen t-paita, jossa lukee Oregon Ducks. Wuhuu!

Seuraavaksi tylsaa opiskelujuttua, jota ei tarvitse lukea. Olen jo miettinyt mitka kurssit otan: yhden omalta laitokseltani, jonka nimea en muista, amerikan historian 1 kurssin, international business communcation -kurssin ja management in plaplapla -kurssin. Olen todella perehtynyt tahan hommaan. Lisaksi teen urheilukursseja, joista saa opintopisteita. Vaihtoehtoja on salsa, jazz, hiphop, baletti, kaikki mahdolliset joukkuepelit, seinakiipeily, juoksu, voimaharjoittelu, sukellus, uinti, kaikki mahdolliset joogat ja paljon muuta. En ossoo paattaa.

Kavelimme tanaan campuksen urhelukentan ohi ja pysahdyimme katsomaan orkesteriharjoituksia. Huomenna pelissa naemme tuottivatko harjoitukset tulosta. Nyt unten maille, koska kello on jo 10.45 pm ja on perjantai-ilta. Nim. super vassykka

5 comments:

  1. Siellähän näyttäis sujuvan kaikki ihan mainiosti! Yliopiston liikuntamahdollisuudet on vähän eri luokkaa kuin Tampereella... :D Puss och kram!

    ReplyDelete
  2. Jep, todella ovat! Mutta niin ovat lukukausimaksutkin. Onneksi ei tartte maksaa. :)

    ReplyDelete
  3. Moikka Emmukka,
    meidän osoitteet on vähän sekaisin; jos liityn tän jäseneksi, niin musta tulee Emma! Oon kokeillut jo kaks kertaa. Mun profiili tiedot näyttää silti olevan ihan ok. Missä vika? Sun profiilin osoitteessa?

    Love, tuija <3

    ReplyDelete
  4. En tajua! Oonkohan ma kirjautunut jossain vaiheessa sun koneella ja nyt se yrittaa kayttaa mua koko ajan. Hmmmm... Mielenkiintoista. :)

    ReplyDelete