Saturday, October 8, 2011

Friday night and Rye bread

Kavin eilen tutkimusretkella Eugenen etela-osassa, koska mun piti hakea tilaamani kurssikirja postista. Matkalla loysin uuden ruokakaupan Sundance natural food marketin, missa myytiin ruisleipaa. Ruisleipaa! Ostin ja soin puolet limpusta lounaaksi. Iltapaivalla menimme katsomaan On the Rocksia campukselle. Taman jalkeen siirryimme musiikista haltioituneena Reciin kiipeilemaan. Yllytin Allisonin mukaan, jotta hankin innostuisi uudelleen kiipeilysta. Mission accomplished. Han hengaili kaiteen toisella puolella surkeana, napsi kuvia ja lupasi minulle, etta lauantaina me ostetaan hanelle kiipeilytrikoot. Ma, Matze ja Kristina kiipeiltiin vuoron peraan melkein kaksi tuntia. Ilmaista, hauskaa ja samalla hyva tekosyy syoda purkillinen jaateloa illalla. Mahan en oikeasti osaa viela mitaan muuta kuin kiiveta ja seurata varinauhoja, joten kuuntelin auliisti Matzen neuvoja. Ma en saanut ees olla varmistaja, koska ma olen kuulemma liian pieni ja naa kaksi ei luottaneet muhun. Yritin vakuuttaa, etta osaan homman, mutta ei mennyt lapi. Tyydyin siis vaan kiipeilemaan. Kiva. Allison napsi meista kuvia.

Solmun osaan tehda. ;)

Missa miun vari on?

Jottei menis liian vakavaksi, pelleilin vahan Kristinan kustannuksella.

Recista menimme katsomaan Naisten lentopallo-ottelua uudelle Matthew Knight Arenalle. Vastakkain olivat Oregon Ducks ja California. Peli oli tiukka, mutta Cal vei lopulta voiton. Olimme vahan myohassa Allisonin kanssa, koska mun pyoraan tuli taas vika. Okei, ma aiheutin sen itse kaatamalla pyoran betonille. Rengas ei liikkunut mihinkaan, mutta potkimme ja liikuttelimme kaikkia pyoran osia ja saimme sen lopulta toimimaan. Samaisena aamuna jouduin kaymaan Out door programmin vajalla tayttamassa takarenkaan, koska se oli tyhjentynyt jossain valissa. Ja ketjuthan mun pyorasta on irronneet jo kaksi kertaa. Is it me or the bike that has the problem? Tassa kuva pelista. Kaksi ekaa eraa oli tosi jannia, mut kolmannessa O hajos taysin.

Matthew Knight Arena aka Mat. 1 set: O 12 - Cal 13

Olimme kotona puoli kymmenen aikoihin. Malin tuli meille ja me pidimme tyttojen illan kolmisin. Ostimme Allisonin kanssa neljaa eri Ben&Jerry makua ja maistoimme kaikkia. Nom. Mun suosikki on Coffee ice cream with Heath bar eli kahvijaateloa daimilla. Nomnomnom. Nyt esseiden pariin. Fun fun. Haleja raksut!

Everything but the... eli kaikki mahdolliset suklaapatukat jatskin seassa.

No comments:

Post a Comment