Tuesday, October 11, 2011

Mummun muotiblogi

Tiedossa on uusi aluevaltaus nimittain muotibloggaus! Pukeutumiskulttuuri on taalla niin kaytannollista ja mukavaa, etta siita kirjoittaisi useammankin siivun. Tyydyn kuitenkin tekemaan taman once in a life time -periaatteella, koska mulla sattuu olemaan loistava kuva itsestani vaatteet paalla. Haha. Kuva on otettu maanantaina Recin pukkareilla klo 20. Nailla vinkeilla voitte saavuttaa taydellisen Eugenelaisen opiskelijalookin ja solahdatte massaan niin kuin Emman pikkuporkkanat viemariin. Here it goes.

Leggings ARE pants so you don't need to cover your ass.  


Pue paallesi jumppatrikoot, mahdollisimman piukeet (lue mauttomat) ja yhdista ne nahkasaapikkaisiin kuten kuvassa. Ylaosaa koristamaan kannattaa valita urheiluliivit ja urheilutoppi, jotta voit suikata luennolta suoraan harrastuksiin. Muistakaa, etta mitaan puuvillaista ette saa paallennen laittaa tai palellutte kuoliaaksi. Kuusenvihreaan NB:n urheiluteeppariin sopii yhdistaa tiilenoranssi merinovillaneule. Tyylikkyytta kokonaisuuteen saat kietaisemalla huivin kaulaan. Mina valitsin taman lampiman vaalean oranssin, koska savy korostaa mun sinisia simmuja. Todellisuus: huivi korostaa mun hikisia ja punaisia kasvoja. Jos ulkona sataa, heitan paalle valkoisen North Facen tuulitakin ja lippiksen. Tehkaa perassa ja olkaa osa Amerikan kuuminta muotiskenea. Tosin mina en ota vastuuta huvittuneista katseista, joita saatatte saada osaksenne Tampereella. Se oli siina.

Historian luennolla tapahtui tanaan hauska juttu. Eras poika nukahti kesken luennon ja vielapa kuorsasi kovaan aaneen. Noloa, sanoo Emma, joka kaveli eilen lasiovea pain. Huomenna on taas pitka paiva eli luentoja klo 13-20. En malta odottaa, etta paasen huomenna harjoittelemaan kiipeilytekniikoita. Matze lupasi minulle 10 dollaria, jos kiipean tietyn reitin. Koska olen koyha opiskelija, otin haasteen vastaan. Ei onnistunut ekalla yrittamalla, mutta jos vaikka kuukauden paasta. Tai sitten kun kasvan lisaa pituutta ja yletyn otteisiin. Muhaha. Nyt laksyjen pariin. Kram.

No comments:

Post a Comment