Thursday, November 3, 2011

Myydaan pyora, ostetaan skeittilauta

Opiskelijoiden paasaantoisina kulkuvalineina toimivat Eugenessa pyorat, autot ja skeittilaudat. Kysymys kuuluu, kuka on nopeimmin perilla, jos kohteena on luentosali campuksella? Autolla ei voi ajaa kampuksen lapi ja parkkipaikka voipi olla kiven takana. Pyoralla paasee kivasti joka paikkaan.  Pyora on kuitenkin lukittava hyvin, koska Eugene on Amerikan pyoravarkauslistan karjessa. Silla aikaa kun sina etsit pyorallesi sopivaa kiinnityskohtaa, skeittilaudalla matkustavat opiskelijat ovat jo luentosalissa. Miten tama on mahdollista? Siten, etta skeittaajat ohittivat sinut jo viisi minuuttia sitten, ylamaessa. Nain on kaynyt monta kertaa; skeittilaudat vaan suhahtelevat mun ohi, vaikka ma sutkutan ja sutkutan. Osalla heista on kahvi kadessa. Lisaksi skeittilaudan voi parkkeerata luentosaliin. Minusta ja mun tyhmasta pyorasta ei ole niille mitaan vastusta. Johtopaatos: skeittilauta on nopein kulkuvaline campuksella.

Eilen oli hauska juoksutunti. Harjoittelimme ylamakijuoksua. Tekniikka: nojaa hieman enemman eteenpain ja pienenna kasien asento 90 asteen kulmasta 45 asteeseen. Nain saat nousuun apua kasista ja painovoimasta. Ala nosta jalkoja korkeamalle tai yrita ponnistaa pidempia askelia, koska jalkasi vasyvat. Lyhyella juoksulla tama on tietenkin suotavaa, mutta pitkalla matkalla kaikki ylimaaraiset ponnistukset pitaisi jattaa minimiin. Alamaessa voit rentouttaa kasia, mutta nojaa edelleen vahan eteen. Juoksimme makea ylos ja alas ja ylos ja alas ja ylos ja alas. Pysahdyimme muutaman kerran tarkistamaan sykkeemme. Lopuksi juoksimme lyhyen makireitin kaksi kertaa pera jalkeen. Toisella juoksukerralla meidan tuli tehda negative split, eli lyhentaa edellisen kierroksen aikaa. Love it.

Kiipeilykurssilla harjoittelimme crack climbingia. Kadet on sen nakoiset. Pullottavien mummosuonten ymparystaa koristavat nyt kauniit mustelmat. Lisaksi onnistuin lyomaan polveni verille reitilla, jonka olen kiivennyt varmasti yli kymmenen kertaa. Huomasin sen vasta kuusi tuntia myohemmin viimeisella luennollani, kun yritin korjata leggingsien lahjetta alaspain. Eihan se mihinkaan liikkunut, kun kangas oli juuttunut kuivuneeseen haavaan kiinni. Ai etta, kun on mukavaa. Hihihihi. Koordinaatiovaikeudet jatkuivat kotona, koska kavelin nojatuolia pain. Auts. Nyt on lahdettava hissan luennolle. Haleja pallerot!

No comments:

Post a Comment