Sunday, December 18, 2011

MoMA ja Manhattan Clam Chowder

Eilen oli MoMA paiva. Julia meni shoppailemaan ja mina ja aite mentiin nauttimaan taiteesta. Erittain miellyttava kokemus. Kokoelma oli niin pieni, etta kaiken meidan mielesta nakemisen arvoisen naki kahdessa tunnissa. Loppupaiva kierreltiin kaupoissa ja kaytiin elokuvissa katsomassa New Years Eve. Lounastimme Pubissa, jonka nimea en muista, mutta jossa soin ensimmaista kertaa Manhattan clam chowderia. Allison vinkkasi minulle, etta tomaattipohjainen simpukkakeitto on yksi Nycin erikoisuuksista. Todella herkullista. Eugenessa chowder on aina ollut kermapohjainen keitto. Onpas mielenkiintoista. Hyvia oita Suomeen ja mukavaa alkavaa viikkoa! Haleja nassukat!

Mun omakuva

Aite ihastelee Monetin Water lilies -maalausta.

MoMAn sisapiha

No comments:

Post a Comment