Friday, December 9, 2011

Mt Bachelor - round two

Herasin aamulla 4.45. Pakettiauto starttasi Outdoor programin vajalta 5.45. Onneksi vaja on muutaman minuutin kavelymatkan paasta mun kodista. Pakkasin kamat aamulla puoliunessa ja soin aamupalan matkalla. Meita oli yhteensa 12. Bene tuli sattumalta samalle reissulle. Lisaksi tunsin osan porukasta kiipeilyseinalta. Ajomatka kului unisin, mutta hilpein tunnelmin Mt Bachelorille. Paasimme rinteeseen jo ennen yhdeksaa, joten aamu oli aivan mahtava.

Kuten totesin aikaisemmin, mulla on jaanyt muutama (lue kuusi) laskettelukausi valista.  Alku oli hankalaa, koska tiesin, etta osasin joskus, mutta jalkani eivat vain totelleet. Loppupaivasta lihasmuisti palautui, mutta sitten mun lihakset sanoivat itsensa irti. Torstai oli hyva valinta, koska ihmisia oli todella vahan. Hisseille ei muodostunut jonoa kertaakaan. Laskimme kolme tuntia putkeen, soimme lounasta auringon paisteessa ja jatkoimme kolmeen asti. Katsotaan, mita mun jalat sanovat huomenna. Viiden pisteen vihje: ne eivat sano kiitos.


Taydellinen aamu
[Takai] (en osaa kirjoittaa japania), Matt ja Stephen fiilistelee. Nama kaverit tunnen kiipeilyseinalta.

Lounasta auringon paisteessa. Soin pahkinavoihilloruisleipani t-paidassa.
Tama koira nouti suurta lumikokkaretta, uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.
Kaytin kyparaa, don't worry. Kyparan alta torrottaa rotanhanta. Lovely. :D

Kotiin paastyani eli kello seitsemalta alkoi valmistautuminen Tobin laksareihin. Allison hommasi itselleen kyydin. Mina tyydyin pyorailemaan edelta, koska tiesin, etten jaksaisi olla kauaa. Tulin kotiin yhden maissa ja olen aivan rattipoikkikatki. Uni tulee varmasti nopeasti. Haleja raksut paksut! Ei silla, etta olisitte lihavia. Tihihi.

Matkalla Tobille nain jouluvaloja ja lumiukon.

Matze osti binaarikellon. Go figure! Siita sitten vaan laskemaan. Mina lasken kellonajan nopeammin auringon sijainnin perusteella kuin Matze talla kellolla.

Benjamin nauttii hunajaviinista ja Allison "nauttii" halvasta lightoluesta.

No comments:

Post a Comment