Thursday, January 19, 2012

The Daly Show and the Swedish socialism

The Daily Show on minun uusin lempiajanviete luentojen valissa. Ja venytellessa. Ja laksyjen valissa. Ja missa valissa vaan. Paras patka tahan mennessa on "dokumentti" ruotsalaisen sosialismin kauheudesta. Republikaanit ovat maalannet uhkakuvia, joiden mukaan USAsta tulee sosialistinen valtio, jos demokraatit saavat tahtonsa lapi. Sosialismin kauhukuvaa edustaa Ruotsi. Mina ja Kristina naurettiin ja itkettiin tanaan aaneen EMUssa naille kahdelle videolle. Toivottavasti te voitta katsoa nama sielta puolelta palloa. Minun on ihan juuri mentava nukkumaan. En meinaa kereta kirjoittelemaan, koska minulla on niin paljon kivaa tekemista. Ajattelen teita kuitenkin, etta ei ole siita kiinni. Tassa linkit ja sitten nopea paivitys paivastani.

Osa yksi: http://www.thedailyshow.com/watch/tue-april-21-2009/the-stockholm-syndrome-pt--1?xrs=share_fb

Osa kaksi:  http://www.thedailyshow.com/watch/wed-april-22-2009/the-stockholm-syndrome-pt--2?xrs=share_fb

Tanaan oli juoksukurssi aamulla kello 8. Juoksimme kaatosateessa, mutta ilma oli yllattavan lammin, noin 10 C. Olin likomarka, mutta iloinen, koska tutustuin uusiin opiskelijoihin. Lisaksi Joe kutsui minut kevaan puolimaratonvalmennuskurssille. I'm totally in! Paivalla tein kouluhommia ja illalla kiipeilin ja salsasin. Liidikiipeily on minun kropalle todella haastavaa. Benen ansiosta minulla on tekniikka hallussa, mutta tekniikalla ei kasvateta lihaksia. Olen ihan rimpula, eika minun sormet kesta seinalla kauaa. Liidiseina on vaikeampi kuin ylakoysiseinat ja mina liidaan juuri ja juuri helpoimman reitin ylos. Voisin tietenkin kayttaa mita tahansa otteita, mutta vaarien otteiden kayttaminen sekoittaa ainakin mua vain lisaa. Valmiissa reiteissa on sentaan logiikka. Harjoittelua hankaloittaa viela yleiso, joka keraantyy tuijottamaan suoritustani. Myonnan itsekin tuijottavani liidiseinaa aina kun siella joku on, koska siella tapahtuu aina hurjia putoamisia ja taidokkaimpia kiipeilysuorituksia. Mina lasken tata keskiarvoa inhimilliselle tasolle. Ei auta muu kuin reenata, reenata ja reenata.

Little big burger tuli testattua tanaan ja on se vaan niin hyva burgerimesta ettei ole toista. Minulla on tapahtumarikas viikonloppu tiedossa. Siita myohemmin! Have a good one you all!

Ps. Mina rakastan elamaani taalla edelleen!

No comments:

Post a Comment