Sunday, January 15, 2012

Snow!

Tanaan satoi lunta. Ehka se oli enemmankin rantaa, mutta halla valia! Tein puolentoista tunnin juoksulenkin lumisateessa, mika teki minut hyvin onnelliseksi. Suomessa olisin varmasti kokenut hieman erilaisia tuntemuksia. Loppupaivan yritin keskittya kirjoittamiseen, mutta huonolla menestyksella. Tein itselleni hienon tyonurkkauksen eteiseen, mutta siita huolimatta FB vei suuremman osan ajastani kuin laksyt. Mina paatin jarjestaa lettukestit sunnuntai-illan iloksi. Malin tulee meille noin puolen tunnin paasta. Tassa muutama otos lumisateesta ja mun hienosta opiskelunurkkauksesta, joka ei aja asiaansa.

Loskaa ja rantaa! Ja meitsin roskakori, how nice.

Lisaa rantaa ja loskaa! :)

Minun opiskelunurkkaus eteisessa. Poyta on Allisonin.
Meredith laittoi meille eilen ruokaa. Meredith kayttaa linsseja ja mina opettelin innoissani, miten niista valmistetaan ruokaa. Olen todella huono kasvisruuan laittaja, koska en sita yleensa tee. Suvi kokkasi minulle kerran aivan mahtavat kasvispoperot. Lisaksi syon paasaantoisesti kasvisruokaa Juveneksen ravintoloissa, koska se on paasaantoisesti parempaa ja liharuoka on paasaantoisesti paneroitua ja pahaa. Soin myos ensimmaista kertaa myskikurpitsaa (butternut squash), mika oli todella herkullista ja helppo tehda. Kannoin korteni kekoon ja leivoin jalkkariksi valkosuklaakarpalokekseja. Yllattaen taikina maistui paremmin kuin itse keksit. Hehehehe. Kuvia nyt naistakin.


Keksikokkoja

Kaytin tata reseptia pohjana, mutta kaytin valkosuklaata ja kuivattuja karpaloita. Jattaisin sokerista melkein puolet pois.

Meredith tekee myskikurpitsaa. Suolaa, voita ja fariinisokeria siemikotaan ja uuniin.

Linsseja!

Riisia, linssikastiketta (nayttaa hernekeitolta... heheheh) ja myskikurpitsa. Kotiruokaa. <3 Kiitos Meredith!

No comments:

Post a Comment