Saturday, February 11, 2012

Vertical Circus

Hello you all cool people! Tanaan kiipeilyseinalla jarjestettiin Vertical circus -tapahtuma. Aamulla saimme kilpailla erilaisilla kiipeilytyyleilla: speed climbing, three legged climbing, one handed climbing ja blindfolded climbing. Puolen paivan jalkeen alkoi dyno competition. Ideana on liikkua otteelta toiselle dynaamisella liikkeella niin, etta kaikki jasenet irtoavat seinasta (lue hyppaa seuraavalle otteelle). Tama oli todella hauskaa ja vaikeaa. Viimeinen aktiviteetti oli obstacle course eli temppurata. Koko kiipeilyseina muutettiin yhdeksi temppuradaksi ja taustalla soi Survival musiikki. Tassa muutama otos iloksenne.

Dj ja slack line -harjoitukset

Kiipeilya kolmella jalalla

Kylla se siita

Free food! (Minulla on valipalapatukoita laukku taynna)

Dynokisa. Ensin hyppy ja sitten kiinni sinisesta otteesta. Heleppoa.

Kas nain.

Tuo sininen ote osoittautui erittain vaikeaksi. Yritin 20 kertaa...

...enka onnistunut.

Sitten temppurata...

Ensin nuoralla kavelya

Sitten liaanilla kulman ympari ja rappusia ylos seinalle (vaarinpain tietenkin, minulla heilahti jalat alas, mutta sain ne takaisin)


Sitten sivuttain kiipeilya samalla kun sua paiskotaan jumppapatjalla

Kulman yli, kapulaan kiinni ja liukuminen alas
Oranssia putkea pitkin ylos ja seinalle, sivuttain kiipeilya koydelle ja koytta pitkin kahdella kadella maaliin (mina putosin juuri ennen maalia tuossa missa tuo tytto nyt on. Ho.)


Loppupalkintojen jako. En voittanut mitaan. Ho.

Olipas hauska paiva! Tein keittoa iltaruuaksi ja nyt yritan opiskella hetken. Illan optioihin kuuluvat Vertical circus -jatkobileet, pienet bileet poikien talossa ja baarikierros. Emme tieda viela missa jarjestyksessa ja minne. Nyt hommiin, etta saan jotain jarkevaa aikaiseksi tanaan. Haleja hoponassut! :)

1 comment: